Service, Onderhoud en Advies

Service, onderhoud en advies.

Het aanschaffen van een airconditioninginstallatie, klimaatsysteem, warmtepomp begint bij Corbet-klimaatbeheersing bij gedegen advies. Tijdens een bezoek van één van onze adviseurs krijgt u informatie over welk systeem u het beste kunt aanschaffen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de benodigde capaciteit, maar ook met het te installeren geïsoleerde leidingenstelsel, de bekabeling, en de condenswaterafvoer. Tevens is de locatie van de binnen- en buitenunit en plaatsing van aanverwante zaken in het pand van essentieel belang. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Het gehele project kunt u met een gerust gevoel door ons laten uitvoeren!

Service en onderhoud
Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van uw klimaatsysteem of airconditioning. Het onderhoud bestaat onder andere uit het inspecteren en reinigen van de filters, controleren van eventuele freonlekkage doormiddel van een lekzoeker, de ventilatorsectie, de lekbak, verdamper, het controleren van elektronische componenten, de condenswaterafvoer, pompen en de aanzuig- en uitblaastemperatuur. Wij raden u aan uw installatie goed te laten onderhouden. Op deze manier kunt u dure storingen voorkomen en behoudt u uw garantie op uw kostbare apparatuur. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de slechte kwaliteit van de binnenlucht verbetert, waardoor de productiviteit van u en uw medewerkers omhoog gaat. 1 mm vervuiling kan resulteren in 35% meer energieverbruik en vuile verdampers en condensors verhogen de werklast op de compressor van uw airconditioningsysteem, wat de levensduur van de apparatuur aanzienlijk verlaagt.

Reparaties
Heeft u te maken met een storing of een defect aan uw apparaat? Onze deskundige monteurs staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wanneer onderdelen moeten worden vervangen of een ingrijpende reparatie moet worden uitgevoerd die niet binnen de garantie valt, zal Corbet-klimaatbeheersing vooraf een duidelijke kostenindicatie geven. Onder garantie vallende materialen die tijdens de reparatie worden gebruikt zijn uiteraard kosteloos, net zoals de speciale reinigingsmiddelen en het kleinmateriaal tijdens het onderhoud. Wij hebben veel onderdelen op voorraad of bestellen deze direct op locatie zodat u nooit lang hoeft te wachten tot de reparatie is afgerond.

Garantie
De meeste producten van
Corbet-klimaatbeheersing hebben een garantie van vijf jaar, mits de apparatuur goed is onderhouden. Bij de verkoop en installatie van de producten wordt u hierover uitgebreid voorgelicht.

Subsidie
Bij aanschaf door ons geselecteerde energiezuinige airconditioners is het mogelijk om bedrijfsmatig zeer interessante subsidies te ontvangen in de vorm van een investeringsaftrek.

Bel voor een afspraak of meer informatie: +31 6 38631558