Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Top werk!

Afgelopen week vakkundig een airco laten plaatsen door Patrick en Fabio. Voorafgaand duidelijk advies gekregen, waarin goed wordt meegedacht in oplossingen. Ook optisch wordt alles netjes afgewerkt. Na afloop nemen ze de tijd om je alles goed uit te leggen. Corbet is professioneel en betrouwbaar, absoluut een aanrader!

Jasper T

2 airco's laten plaatsen

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het fantastische werk dat de firma Corbet heeft geleverd bij het plaatsen van onze nieuwe airconditioning. Jullie professionaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail zijn werkelijk indrukwekkend. Het plaatsen van een airconditioning kan een ingrijpende klus zijn, maar het is allemaal probleemloos verlopen. de installatie is snel en efficiënt uitgevoerd. Onze nieuwe airconditioning heeft echt een verschil gemaakt in ons comfortniveau, vooral tijdens warme zomerdagen. Ik zal zeker jullie diensten aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele installateur van airconditioning.

Robert Schoppink

Plaatsing airco

Zeer tevreden. De jongens hebben bij ons een airco geplaatst na zeer kundig advies. Ze weer werken vakkundig en zijn heel vriendelijk. Zeker aan te raden.

J Bakker

Super tevreden!!

Patrick en Fabio hebben bij ons 3 airco's geplaatst. Van tevoren alle opties besproken en we hadden meerdere keuzes om uit te laten voeren. Montage is zeer keurig en vakkundig gedaan. We kunnen binnen geen enkele leiding zien lopen. Wij kunnen dit bedrijf te zeerste aanbevelen!!

Robbert en maurien Schoppers

Aankoop splitairco

We hebben een splitairco laten plaatsen door de firma Corbet. Wij zijn kritische mensen en Patrick en Fabio hebben vanaf het begin met ons meegedacht. Er is vakkundige informatie verstrekt. Daardoor konden wij een goede keuze maken. Snelle levering en prima werk afgeleverd. Wij raden dit bedrijf aan. Familie Sanders.

Antoinette en Jan S

Snel en vakkundig

Ook wij hebben een splitairco laten plaatsen door Corbet klimaatbeheersing. Netjes afgewerkt en goede uitleg na afloop. Kortom: wij bevelen iedereen Corbet aan.

Jan en Mea Leussink

Goede service en keurig werk.

Na verhuizing en eerder geplaatste airco’s wederom contact opgenomen met Patrick Corbet. Goede informatie vooraf, degelijk product en nette montage zowel binnen als buiten. Patrick luistert naar de wens van de klant en komt zijn afspraken na. Keurig werk geleverd mannen!

Johan en Roy

Keurig werk

Afgelopen week twee airco's laten plaatsen door Patrick en Fabio. Beiden denken mee over een goede plaatsing van de airco's, zijn prettig in de omgang en leveren keurig werk, zonder troep achter te laten. We zijn zeer tevreden!

Ina M

Vakmanschap

Vandaag is onze airco geplaatst in de woonkamer door Patrick en Fabio. Dit is tot onze volle tevredenheid gebeurd. De beste plek is uitgezocht en ook buiten perfect afgewerkt zonder overbodige goten etc. Verder werken beide secuur en laten alles keurig achter. Alle rommel wordt opgeruimd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Berto Hofstee

Serieus, fatsoenlijk, betrouwbaar

Nu voor de 3de of 4de keer door Patrick en Fabio airco laten installeren (ons vorige huis, stacaravan, bovenverdieping). Nu besloten om beneden ook te doen. Wij benaderen geen andere bedrijven meer. Patrick en Fabio werken super netjes, alles wordt goed afgewerkt en ze bedenken zelf wat het best, mooist of handigst is. We kunnen de heren Corbet aan iedereen aanraden!

Susan Hofstee

Service en style!!

Afgelopen maandag en dinsdag zijn Patrick en Fabio bij ons geweest om airco's bij ons te plaatsen. Vooraf hadden wij kenbaar gemaakt dat wij het heel belangrijk vinden dat het er optisch zowel van binnen als buiten mooi uit zou zien!! Nou wat dat betreft absoluut geen klagen. De leidingen buiten zijn door middel van een zinken afvoerbuis weggewerkt. Ziet er echt prachtig uit! Heren werken erg netjes en hebben voor vertrek ook alles weer keurig opgeruimd, zowel binnen als buiten. Dat in combinatie met kwaliteit airco's maakt dat wij Corbet klimaatbeheersing bij iedereen aan kunnen raden.

Familie Pereboom

Topbedrijf!

Wij zijn super tevreden en erg blij met de zeer snelle levering en vakkundige installatie door Corbet Klimaatbeheersing. Ik kan Patrick en Fabio bij iedereen aanbevelen. Ze werken erg netjes en denken pro-actief mee over waar de leidingen het mooiste weggewerkt kunnen worden. Ons huis is mede dankzij de units van Corbet volledig van het gas af. Hopelijk gaan we vele koele zomers en warme winters tegemoet met dit geweldige systeem. Groetjes Tom en Jenny!

Tom en Jenny

Veel succes!

Wij wensen Patrick en Fabio heel veel succes en plezier met de nieuwe website en hun bedrijf! Bij vragen staan wij voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Perfectmanage!

Klantenservice PM